top of page

Sat, Jan 27

|

Tjärnan

Tjärnan airsoft - STAGE

STAGE GAMES är en kombination av intensivt action och strategiskt rörelse vilket gör spelet optimalt men även otroligt givande både för spelare som gillar spela snabbt men även för milsim strateger. Spelet är designat att använda hela stora tjärnan området på ett smart sätt genom olika uppdrag.

Tjärnan airsoft - STAGE
Tjärnan airsoft - STAGE

Time & Location

Jan 27, 2024, 10:00 AM – Jan 28, 2024, 4:00 PM

Tjärnan, Tjärnan Solbacken 136, 776 90 Hedemora, Sweden

About the event

STAGE GAMES är en kombination av intensivt action och strategiskt rörelse vilket gör spelet optimalt men även otroligt givande både för spelare som gillar spela snabbt men även för milsim strateger. Spelet är designat att använda hela stora tjärnan området på ett smart sätt dvs genom att ge olika uppdrag till olika delar av Tjärnan! 

Vi avslöjar 4/6 sektioner redan nu i förväg så du kan få en ide om hur detta spel går till 2 av spelen kommer hållas hemliga och publiceras när du anländer till Tjärnan.

Tjärnan kommer delas upp i olika sektioner (stages) var olika uppdrag kommer ge ditt lag poäng. 

Stage 1: Room clearing - I detta stadie är ditt lags uppdrag att ta över så många rum i den utpekade delen av tjärnan som möjligt. För varje rum som ditt lag lyckas hålla kommer ditt lag att få påäng, se till att överta så många som möjligt men även att hålla era rum! 

Stage 2: room domination - I varje rum kommer det finnas en klocka för ditt lag, när du kommer in i rummet, tryck på klockan, laget med mest tid får poäng för rummet

Stage 3: Room chess - I varje rum i denna del av tjärnan kommer innehålla en röd fyrkant och en gul gyrkant, är du blå skall du placera markören som finns brediv fyrkanterna i din egen ruta. När denna sektions tid är över får det lag påäng som har sin markör i egen ruta. Det finns alltså en markör som kan placeras på antingen röd eller gul ruta för poäng

Stage 4: Dog tags - I denna del av tjärnan kommer ditt lag få en klar position var era dog tags är placerade, uppdraget är simpelt, eliminera så många moståndare som möjligt för att ta deras tags och förlora inte dina tags.

Stage 5: UNKOWN

Stage 6: UNKOWN

- Delarna kommer vara markerade på karta men även vid ingångarna så spelarna vet i vilket område stagen utspelas. 

- En del av Tjärnan var en sektion kan utspelas kan vara text hela östra flygeln = Alla vånigar men inte förbi centrala delen av Tjärnan. 

- Olika stadierna kommer att väljas på mofo av dator vilket gör att var 20de minut behöver spelarna hålla koll på sin radio var nästa sektion utdelas eller i Telegram var en detaljerad plan kommer utges vid byte till nästa sektion. OBS Mellan start av olika sektioner finns ingen dötid när klockan slår tex. 12:00 får båda lagen omedelbart röra sig till denna del för att börja samla påäng! Samma gäller igen 12:20 - 12:40 - 13:00. 

- Ett stage spel tar 2 timmar så ta med allting du behöver till banan (kulor och gas) för att spela konstant i 2 timmar

✅ Inträde: 300 kronor per person, kan betalas på plats eller förköpas online

✅ Hyres utrustning: 200 kronor per person, kan betalas på plats eller förköpas online

Anmälan till evenemanget sker olika sätt:

✅ Maila info@veloxairsoft.com

✅ Klicka kommer i Facebook evenemang

✅ Köp biljetter på vår hemsida eller betala på plats 

Öppettid: 09:00-16:00,

Chroning stänger 11:00

Registrering: 10:00-11:00

Gemensam genomgång: 11:00-11:10

Spel: 11:00-16:00

Paus och längd bestäms efter första stagen är avklarad

Hoppas att ni är lika taggade som vi

Tickets

  • Hyresvapen och utrustning

    SEK 200.00
    Sale ended
  • Rädda Gävlebocken Airsoft

    SEK 300.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page