top of page

Sat, May 25

|

Tjärnan

Tjärnan airsoft - OP Fire Fight

Airsoft i Hedemora! Ge dig in i strid, utforska över 150 rum på 4 våningar i det forna mentalsjukhuset och kämpa för att vinna ära och ära. Skydda din bränning, bränn objekt och tävla mot andra lag för att se vem som regerar över Tjärnan!

Tjärnan airsoft - OP Fire Fight
Tjärnan airsoft - OP Fire Fight

Time & Location

May 25, 2024, 9:00 AM – 4:00 PM

Tjärnan, Tjärnan Solbacken 136, 776 90 Hedemora, Sweden

About the event

Upplev adrenalinet ruska genom dina ådror på "OP Fire Fight" - vårt storslagna airsoft-event som äger rum vid den mytomspunna Tjärnan i Hedemora. Tjärnan, en gång ett mentalsjukhus, nu ett episkt spelområde med över 150 rum fördelade på 4 våningar, kommer att säkerställa en dag fylld av action och spänning.

Vi har strategiskt placerat 10 lådor runt om på Tjärnan, var och en innehållande avgörande objekt som måste brännas vid olika punkter på banan. Dessa lådor är gömda och det är upp till dig och ditt lag att hitta dem för att få poäng till ditt lag. Det finns fyra bränpunkter utspridda på banan dit lådorna ska föras och objekten brännas. Men för att få tillgång till lådan med tändare och tändvätska måste varje lag rädda en docka från Tjärnans labyrintiska gångar och överlämna den till Dr. Toxic.

Er utmaning blir att bränna så många objekt som möjligt och skydda er egen bränning från motståndarnas försök att släcka den. Varje framgångsrikt slutfört uppdrag belönar ditt lag med viktiga poäng:

- Leverera en docka till Dr. Toxic för att få tillgång till tändare och tändvätska.

- Bränn ett av de 10 objekten.

- Skydda er bränning mot motståndare för att undvika poängförlust. (Om fienden släcker din brand får dem poängen istället) 

Spelen blir intensiv då lagen har möjlighet att stjäla och förstöra för varandra, men kom ihåg: lådan med tändvätska och tändare FÅR INTE TAS AV FIENDEN. Är du redo att ta upp utmaningen och erövra "OP Fire Fight"?

Högsta joule gräns 2,1 joule UTOMHUS (rekommenderas 1.2)

✅ Inträde: 300 kronor per person, kan betalas på plats eller förköpas online

✅ Hyres utrustning: 200 kronor per person, kan betalas på plats eller förköpas online

Anmälan till evenemanget sker olika sätt:

✅ Maila info@veloxairsoft.com

✅ Klicka kommer i Facebook evenemang

✅ Köp biljetter på vår hemsida eller betala på plats 

Öppettid: 09:00-16:00,

Chroning stänger 10:00

Registrering: 09:00-10:00

Gemensam genomgång: 10:00-10:10

Spel: 10:00-16:00

Tickets

  • Hyresvapen och utrustning

    SEK 200.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page